Om företaget

CG Åhmans Bygg i Köping AB, eller kort och gott Åhman Bygg, ägs och drivs av Carl-Gunnar Åhman, som startade företaget 1997 efter många år som anställd i branschen. År 2003 bytte företaget bolagsform till aktiebolag. De senaste åren har företaget vuxit stadigt och har i dag mellan tio och tjugo anställda, beroende på säsong. Vi arbetar i första hand i Köping, Västerås och Eskilstuna med omnejd. Vår årsomsättning uppgår till ca 35 miljoner kronor.

Åhman Bygg strävar alltid efter att ha en bra dialog med kunderna - vi vill vara en trygg och pålitlig byggpartner som våra kunder känner förtroende för. Läs mer om våra tankar kring hur vi vill arbeta i vår Kvalitetspolicy.

Våra väl utförda arbeten genom åren har gett oss många nöjda kunder som återkommer till oss med nya uppdrag. Några av våra större kunder är Volvo Powertrain Köping, HSB Mälardalen, Riksbyggen, Eskilstuna Kommunfastigheter AB, Köpings kyrkliga samfällighet, Köpings och Kungsörs Kommun och Västerås kommunala bostadsbolag Mimer. Åhman Bygg är medlem i Sveriges Byggindustrier.

 

Kontakta oss gärna om Ni vill ha referenser!